Wednesday, 2018-11-21, 9:09 AM
Welcome Guest | RSS
..::Super Download::..
Main | File Catalog | Registration | Login

Site menu
Login form

 
Section categories
My files [0]
Jocuri [Update] [83]
Filme [Update] [76]
Filme Online [10]
Programe [47]
Filme Porno[Update] [25]
Windowsuri[Update] [10]
Actiune [1]
Search
Calendar

Main » Files » Filme [Update]

50 First Dates
[ ] 2009-06-09, 9:07 PM
50 First Dates este o comedie romanticã de neuitat cu Adam Sandler în rolul Henry si Drew Barrymore în rolul Lucy, o profesoarã de arte la liceu cu o boalã neurologicã unicã care face ca memoria sã i se steargã peste noapte - si asta în fiecare noapte. Henry Roth (Sandler),veterinar specializat in animale marine polare, si-a planificat viitorul.
Atunci când nu se ocupã de mamiferele marine la Sea Life Park în Hawaii, frânge inimile turistelor americane care sunt în cãutarea unei iubiri de vacantã. Pentru Henry iese din discutie o relatie pe termen lung. Astfel, si-ar abandona visul de 10 ani de a naviga în Alaska pentru a studia viata subacvaticã a morselor.
Henry este foarte aproape de a-si vedea visul realizat dar goeleta sa, Sea Serpent, are un accident pe parcursul unor manevre, si el ajunge la Hukilau Café, unde ochii obisnuitilor casei îl urmãresc cu neîncredere când privirea îi este atrasã de una dintre cliente, tânãra si frumoasa Lucy Whitmore (Barrymore). Henry este atras imediat de Lucy, care stã singurã la masã si ia micul dejun. Intrigat de metoda ei insolitã de a desface napolitanele in felii si a construi cu ele mici colibe perfecte, se întoarce ziua urmãtoare la Hukilau.
Lucy stã din nou singurã cu napolitanele ei, doar cã de data aceasta le transformã în cabane perfecte. Când usa din napolitanã nu vrea sã stea închisã, Henry profitã de ocazie, vine înspre ea, ia o scobitoare si o foloseste în chip de balama. În timp ce discutã despre napolitane si mamifere marine, Henry descoperã cã este din ce în ce mai interesat în Lucy.
Ignorând propria regulã privind întâlnirile cu fetele din zonã, stabileste o întâlnire cu ea pentru a doua zi la micul dejun. Dar când soseste si îi vorbeste despre întâlnirea lor anterioarã, ea îl crede un golan si cere ajutor. Lucy nu are nici o idee cine este el. Iar Henry îsi dã seama cã dacã vrea sã îi câst..
An:2004
Gen:Comedie

Descarca Film
Descarca Subtitrare

Category: Filme [Update] | Added by: SuperDownload
Views: 150 | Downloads: 0 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Our poll
Ce vreti sa punem pe site mai mult?
Total of answers: 315
Tag Board
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright Alex MondiAlu  © 2018

    Free web hostinguCoz

    Promovare Gratuita - Top123 Promovare Gratuita - Top123 top65.ro SkyZone Top - Topul celor mai bune Site-uri Top88 - Director webtop65.roDirector Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau XTrafic.Net - Best 10 Roumanian WebSite On The WebPRO Sites