Wednesday, 2018-11-21, 9:19 AM
Welcome Guest | RSS
..::Super Download::..
Main | File Catalog | Registration | Login

Site menu
Login form

 
Section categories
My files [0]
Jocuri [Update] [83]
Filme [Update] [76]
Filme Online [10]
Programe [47]
Filme Porno[Update] [25]
Windowsuri[Update] [10]
Actiune [1]
Search
Calendar

Main » Files » Filme [Update]

Charlie`s Angels 2
[ ] 2009-06-09, 8:58 PM

Download Film, Subtitrare
http://www.filebox.ro/download.php?key=5d8f1e7878622b4f458f4a89f8ebb150
VARA ACEASTA, INGERII SE INTORC!
Sunt frumoase, stiu sã se batã si lucreazã pentru Charlie.
La 27 iunie 2003, cea mai fabuloasã armã secretã a Americii se va dezlãntui din nou atunci când Natalie Cook (Cameron Diaz), Dylan Sanders (Drew Barrymore) si Alex Munday (Lucy Liu) se reunesc într-o nouã aventurã provocatoare în Îngerii lui Charlie – În goana mare, o continuare a comediei de actiune de mare succes regizatã de McG si inspiratã de serialul de televiziune cu o popularitate fenomenalã.
Îngerii se pregãtesc cã loveascã fãrã avertisment atunci când lucreazã sub acoperire pentru a recupera douã inele din argint care au dispãrut. Acestea nu sunt inele obisnuite. Ele contin informatii valoroase codificate care relevã identitãtile noi ale fiecãrei persoane din Programul Federal de Protejare a Martorilor.
Atunci când martorii încep sã fie ucisi, numai Îngerii prin experienta acestora în actiunile sub acoperire, spionaj si arte martiale pot opri ucigasul, un misterios Înger „cãzut” (Demi Moore). Ajutate de colegul lor loial, Jimmy Bosley (Bernie Mac), aventura Îngerilor începe într-un avanpost îndepãrtat din Mongolia si se terminã numai dupã ce Dylan (Barrymore) este fortatã sã înfrunte un secret întunecat din trecutul ei – un secret care pune în pericol viata celor mai bune douã prietene ale ei.
Columbia Pictures prezintã Îngerii lui Charlie – În goana mare cu Cameron Diaz, Drew Barrymore si Lucy Liu. Mai joacã de asemenea Bernie Mac, Crispin Glover, Justin Theroux, Robert Patrick si Demi Moore. John Forsythe revine ca vocea lui Charlie. Distributia se completeazã cu Luke Wilson, Matt LeBlanc, Rodrigo Santoro, Shia LaBeouf, Robert Forster, John Cleese, Eric Bogosian si Carrie Fisher.
Îngerii lui Charlie – În goana mare este regizat de McG. Scenariul este scris de John August si Cormac Wibberley & Marianne Wibberley dupã o povestire de John August. Producãtorii sunt Leonard Goldberg, Drew Barrymore si Nancy Juvonen. Jenno Topping si Patrick Crowley sunt producãtorii executivi.
Distinsa echipã de productie include laureatul premiului Oscar, directorul de imagine Russel Carpenter, ASC, si pe scenograful J. Michael Riva. Filmul este montat de Wayne Wahrman, A.C.E. Efectele vizuale speciale sunt de Sony Pictures Imageworks, Inc. Supervizorul de efecte speciale este laureatul premiului Oscar, Mark Stetson. Muzica este compusã de Edward Shearmur. Supervizarea muzicii este asiguratã de John Houlihan. Costumele sunt semnate de Joseph G. Aulisi.
Îngerii lui Charlie – În goana mare este inspirat de serialul de televiziune „Îngerii lui Charlie” creat de Ivan Goff si Ben Roberts.
Ingerii lui Charlie: Aventuri animate.
Ca un prequel la filmul "Ingerii lui Charlie: In goana mare", vor aparea o serie de filmulete animate cu interpretele principale ce vor putea fi vizionate pe internet.
Aventurile animate ale "ingerilor" le vor gasi pe cele trei intr-o cursa contra-cronometru din Vegas pana in Mongolia, in cautarea unui serif federal disparut in misiune.
Primul filmulet din serie a fost difuzat live marti 13 mai 2003 pe site-ul oficial:
Category: Filme [Update] | Added by: SuperDownload
Views: 170 | Downloads: 0 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Our poll
Ce vreti sa punem pe site mai mult?
Total of answers: 315
Tag Board
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright Alex MondiAlu  © 2018

    Free web hostinguCoz

    Promovare Gratuita - Top123 Promovare Gratuita - Top123 top65.ro SkyZone Top - Topul celor mai bune Site-uri Top88 - Director webtop65.roDirector Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau XTrafic.Net - Best 10 Roumanian WebSite On The WebPRO Sites